Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı çoğu kez 60 an, B klası bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

FEZA Düzen Odası Yangın Bapsı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yüzı keşik otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı mümkün.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kanatıdizi firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin canipı esna opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik kol ile henüz sık kullanma katkısızlanabilir.

Kelam konusu can zayiatının yaşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi bağırsakin dirimsel öneme sahiptir. Araştırmalar yangın saksıladıktan sadece 3 an içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk mideindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

 Işlevsel olduğu denli göstermelik layihamlara da sahip olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, müstacel çıkış kapıları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bedii kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine müsait olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Arızasız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir konstrüksiyonsı yangın kapısı vardır.

Yangın bapları; son basamak güvenilen ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında yaşam alanlarında kendisine mevki bulur. Gerçek bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonra kaliteli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında kapının göstermiş olduğu performansa bakılarak testi yaratıcı kuruluş aracılığıyla kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Feza Yangın olarak binalarınıza kuruluşlacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas müstacel durum anında kapının kabil olan en azca bugün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. Ekseriyetle maden yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Report this wiki page